Så gör du slut med tobakscigaretterna

Att bli fri från den illaluktande pinnen som kan ge dig olika sjukdomar är en härlig känsla. Ibland kan vägen dit vara krokig. Men genom beslutsamhet och bra val kan du nå målet.

Att röka tobakscigaretter är för många känt väldigt dåligt för hälsan. Tobaksrökning är en faktor som ökar riskerna att drabbas av sjukdom radikalt och genom att sluta med tobak kan för tidig död förebyggas. Av just hälsoskäl är det många svenskar som verkligen vill sluta röka. Om du är en av dem som vill sluta röka finns det många bra tips som kan vara till hjälp för att lyckas. En del bli hjälpta av e-cigaretter. Gå in på https://www.premiumvape.se/e-juice/ om du är intresserad av att beställa e-cigaretter som även kallas vape.

Vejpa utan nikotin

En e-cigarett fylls med en vätska som kallas för e-juice eller vape juice. Det är den vätskan som förångas när du vejpar. E-juice är smaksatt och du själv bestämmer smak. Det går att välja e-juice med olika nikotinstyrka men det går också att ta utan nikotin. Om du vill sluta röka kan en vape med nikotinfri juice vara din räddare. Även om du väljer med nikotin slipper du den skadliga tobaksröken.

“Försök att äta ordentligt och regelbundet för att hålla suget borta.” Läs mer här om hur du kan bli tobaksfri.

Håll dig sysselsatt

Genom att slänga all tobak ett visst datum, äta hälsosamt, träna regelbundet och hålla dig aktiv i vardagen kan du underlätta avvänjningen från tobak. Du kommer redan efter ett dygn märka skillnader i din kropp och för varje dag som går utan tobak kommer du att må bättre.